Menu

Inkoop

Retour au sommaire Medichain

Ga hier direct naar het inkoopgedeelte van de website van Medichain.

Voor THOON is het credo: Gemak en financieel voordeel voor haar leden!
 Daarom heeft THOON zich georiënteerd op een mogelijkheid tot gezamenlijke inkoop via Internet. Dit heeft ertoe geleid dat er een collectief partnership met Medichain is overeengekomen. Zonder dat het u een cent extra kost kunt u daar het hele jaar gebruik van maken!

Medichain is van en voor huisartsen en beheert een uniek internet inkoopportaal, waardoor u met één inlogcode bij alle aangesloten leveranciers kunt inkopen. Denk hierbij aan medische instrumenten of apparatuur, disposables, praktijkinrichting, boeken, laboratoriumtesten, kantoorartikelen, facilitaire artikelen (schoonmaakartikelen, koffie, thee, cup a soup etc.)
Medichain levert zelf geen artikelen, maar organiseert de centrale inkoop via de aangesloten leveranciers.

Het Medichain inkoopportaal maakt het inkopen voor uw assistente aantrekkelijk en simpel. Door de mogelijkheid van het instellen van favorietenlijsten voor terugkerende bestellingen bespaart haar dat veel tijd. Voor praktijkhouders is het efficiënt en voordelig: zij houden overzicht over alle inkopen en profiteren van de opgebouwde kortingen van alle praktijken die via Medichain inkopen.
Medichain bewaakt de kwaliteit van de geleverde producten en richt zich vooral op het centraal organiseren van de inkoop.
Op verzoek kan Medichain ook speciale inkoopacties organiseren voor alle aangesloten leden.
Medichain regelt niet alleen het inkopen van producten, maar brengt ook een keur aan diensten bijeen, die van belang kunnen zijn voor de praktijkvoering van huisartsen. Enkele voorbeelden hiervan zijn het met korting gebruik kunnen maken van een jaarlijks onderhoudscontract voor het ijken van uw apparatuur en gunstige contracten voor telefonie en energie.
Medichain haalt haar kracht uit volume. Door als groep in te kopen kunnen voordelen worden behaald voor het individu. Door ons collectief partnership met Medichain behoeft u zich niet meer individueel aan te sluiten, noch de deelnemersbijdrage te betalen.

 

Retour au sommaire THOON TV

Met THOON TV informeert u uw wachtende patiënten op een aantrekkelijke manier. Praktijkinformatie als openingstijden, behandelingen en gezondheidstips toont u heel eenvoudig via dit wachtkamer informatiesysteem. U kunt uw team voorstellen, een video over een actueel onderwerp laten zien, informeren over de waarneming per dag of een arts in opleiding introduceren. Naast eigen praktijkinformatie kunt u uw wachtende patiënten ook informeren over zorg en welzijn met actuele berichten of entertainment.

Nieuws
Actuele nieuwsberichten trekken aandacht. De berichten van belangrijke nieuwssites verversen automatisch door de koppeling met RSS feeds. De mogelijkheden zijn eindeloos, denk aan huisarts.nl, nu.nl of weeronline.nl. U heeft er verder geen omkijken naar.

Wanneer ben ik aan de beurt?
Om deze vraag te beantwoorden, kunt u van de wachttijdmelder gebruik maken. U kunt snel laten zien als het spreekuur uitloopt door het in het systeem in te geven. Zo is de wachttijd helder voor elke patiënt.

Social media
Bent u ook op social media aanwezig, dan kunt u uw geplaatste berichten automatisch laten zien. U koppelt eenmalig uw accounts aan THOON TV en de updates verschijnen vanzelf op het wachtkamerscherm.

THOON TV is zeer gebruiksvriendelijk, in een paar tellen heeft u berichten aangemaakt of gewijzigd. U heeft zelf volledig de controle over het systeem. Mocht u toch hulp nodig hebben, dan kan de servicedesk u snel verder helpen.

De afwisseling van praktijkinformatie met entertainment zorgt ervoor dat de wachttijden als korter ervaren worden. Uw patiënten zijn beter geïnformeerd en als pluspunt werkt THOON TV privacy verhogend. Mensen luisteren minder mee met de gesprekken aan de balie of de telefoon.

Bekijk hier wat THOON TV kan bieden.

Speciaal voor THOON leden:
Gratis een complete selectie met templates in THOON TV huisstijl!

Interesse?
Ben u geïnteresseerd? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Wiyanti Nieuweweme. Dit kan per mail: w.nieuweweme@bvthoon.nl of telefonisch: 074-256 87 98.

 

Retour au sommaire BHV

Om de veiligheid van uw patiënten, uw medewerkers en uzelf te borgen, dient u deskundige bijstand op het gebied van bedrijfshulpverlening te regelen. In samenwerking met ZGT Hengelo bieden wij u realistische BHV trainingen en opleidingen aan. Door gerichte interventies uit te voeren kan de maximaal haalbare veiligheid efficiënt en betrouwbaar worden gerealiseerd omdat er sprake is van vluchtweg-, capaciteit en tijdsverzekering.
Om levensechte rampscenario’s na te bootsen kunnen deze trainingen plaatsvinden in ZGT Hengelo waar op kleine schaal een simulatielocatie is nagebouwd. Op deze manier wordt de afstand tussen papieren en fysieke werkelijkheid klein. Het doel is om een zo groot mogelijk leereffect te creëren. Immers, op deze manier voel je hoe het in de praktijk werkt.
Omdat veiligheid een state of mind is.

Ben u geïnteresseerd? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Wiyanti Nieuweweme. Dit kan per mail: w.nieuweweme@bvthoon.nl of telefonisch: 074-256 87 98.