Inkoop

THOON TV

Met THOON TV informeert u uw wachtende patiënten over praktijkinformatie zoals openingstijden, behandelingen en gezondheidstips. U kunt uw team voorstellen, een video over een actueel onderwerp laten zien, informeren over de waarneming per dag of een arts in opleiding introduceren. Ook kunt u uw wachtende patiënten informeren over zorg en welzijn met actuele berichten of entertainment, actuele nieuwsberichten of over de wachttijd. Bijkomend voordeel is dat patiënten minder meeluisteren met de gesprekken aan de balie of de telefoon.

Bekijk hier wat THOON TV kan bieden.

Speciaal voor THOON leden:
Gratis een complete selectie met templates in THOON TV huisstijl!

BHV

Om de veiligheid van uw patiënten, uw medewerkers en uzelf te borgen, dient u deskundige bijstand op het gebied van bedrijfshulpverlening te regelen. In samenwerking met ZGT Hengelo bieden wij realistische BHV trainingen en opleidingen aan. Door gerichte interventies uit te voeren kan de maximaal haalbare veiligheid efficiënt en betrouwbaar worden gerealiseerd.
Om levensechte rampscenario’s na te bootsen kunnen deze trainingen plaatsvinden in ZGT Hengelo waar op kleine schaal een simulatielocatie is nagebouwd. Ook behoort training op uw praktijk tot de mogelijkheden. Op deze manier wordt de afstand tussen papieren en fysieke werkelijkheid klein. Het doel is om een zo groot mogelijk leereffect te creëren.

Medichain

Ga hier direct naar het inkoopgedeelte van de website van Medichain.

THOON oriënteerde zich op een mogelijkheid tot gezamenlijke inkoop via Internet. Dit resulteerde in een collectief partnership met Medichain.

Medichain is van en voor huisartsen en beheert een uniek internet inkoopportaal, waardoor u met één inlogcode bij alle aangesloten leveranciers kunt inkopen. Denk hierbij aan medische instrumenten of apparatuur, disposables, praktijkinrichting, boeken, laboratoriumtesten, kantoorartikelen, facilitaire artikelen. Verder levert Medichain diensten die van belang kunnen zijn voor de praktijkvoering van huisartsen.