Menu

Routebeschrijving

   gebouw

  Vanuit richting Oldenzaal
  Volgt de A1 richting Hengelo. Bij knooppunt Buren volgt u de A35 richting Enschede. Op de A35 neemt u afrit 28, Delden. Aan het einde van de afrit, richting Hengelo volgen (Deldenerstraat). Bij de rotonde rechts afslaan, vervolgens doorrijden tot de tweede zijstraat aan de rechterzijde. Hier zit THOON op de hoek in het gebouw Ambiq op de tweede verdieping. De parkeerplaats is voorzien van een slagboom. U kunt op de knop drukken om deze te laten openen.

  Vanuit richting Enschede
  Op de A35 richting Almelo/Deventer neemt u afrit 28, Delden. Aan het einde van de afrit, richting Hengelo volgen (Deldenerstraat). Bij de rotonde rechts afslaan, vervolgens doorrijden tot de tweede zijstraat aan de rechterzijde. Hier zit THOON op de hoek in het gebouw Ambiq op de tweede verdieping. De parkeerplaats is voorzien van een slagboom. U kunt op de knop drukken om deze te laten openen.

  Vanuit richting Almelo/Deventer
  Op de A35 richting Enschede neemt u afrit 28, Delden. Aan het einde van de afrit, richting Hengelo volgen (Deldenerstraat). Bij de rotonde rechts afslaan, vervolgens doorrijden tot de tweede zijstraat aan de rechterzijde. Hier zit THOON op de hoek in het gebouw Ambiq op de tweede verdieping. De parkeerplaats is voorzien van een slagboom. U kunt op de knop drukken om deze te laten openen.

  Openbaar vervoer
  Met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken.
  Kijk voor de dienstregeling op de site van De Reiswijzer en vul het adres of station en de datum wanneer u wilt reizen in.